Post

Tilbage

Information

brave   •   marts 16, 2015   •   0 Comment

Med Toiletrapporten kan du måle, hvor tilfreds eleverne er med toilettet. Du får automatisk resultatet præsenteret. Nu kan du tale med eleverne, rengøring, lærer og servicepersonale om at opnå bedre trivsel på toiletterne. Gennem dialog med eleverne og lærerne, om skoletoiletter, kan du opnå bedre tal i den nationale trivselsundersøgelse.

Toiletrapporten er en stander med tre smileys, som eleverne kan trykke på. Tilfredshedsmålingen vises med det samme på din webside. Vi hjælper med opsætning og måling. Vi vejleder dig i, hvordan du kommer i dialog med eleverne og hvordan du skaber bedre resultater.

Har du brug for et samlet overblik over de fysiske installationer tilbyder vi, at kortlægge og vurdere samtlige skoletoiletter. Skoletoiletrapporten giver dig et overblik over rengøringsstandarden, vedligeholdsstandarden, toiletbelastning, lugt, lyd, ventilation m.m. Med skoletoiletrapporten har du billeder og konklusioner, der kan prioritere din indsats og opnå bedre trivsel for lærere og elever.